Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

Saya Suka Astro Beyond PVR!

assalamualaikum.


tahu apa itu astro beyond pvr? ini adalah salah satu servis daripada astro. dengan adanya astro beyond pvr ni, gambar pada kaca televisyen anda akan menjadi lebih terang, cerah & jelas terutamanya jika tv anda plasma @ lcd. pvr (personal video recorder) membolehkan anda merakam rancangan kegemaran. sangat best!  (macam promote astro & ayat skema gile)


pada awalnya, kat rumah lin pasang astro je, lepas tu ada orang astro datang buat promotion astro beyond. tambahan caj RM20 sebulan. plus dapat saluran2 free dalam HD. masa pasang beyond ni, rumah lin belum beli tv lcd lagi. alhamdulillah, ada rezeki lebih dengan bantuan pak andak, dapat la beli tv plasma 43 inchi ok!


selepas tukar tv, lin tersangat happy sebab yakin mesti dapat record dah rancangan2 favourite sebab kadang2 xdapat tengok semua rancangan tv kan. try try try tapi tak boleh. dia kata :


PVR functionality not avalaible
apakah?? what the meaning??

last2, tergantung macam tu je. until one day, lin ada strengt…

Cheese Cake

asalamualaikum..


tadi lin berbuka puasa dengan happynya sebab ada cheesecake! yeay! hehe. lin memang suka sangat dengan cheesecake ni. kali ni lin kirim dengan kak farah. american cheesecake & oreo cheesecake. memang terbaik lah!


terbaik beb! suka sangat. 


tu dia! yang dah kopak sikit tu bukan lin makan sebab tak puasa ya. tu lin jamah masa sahur. ni masa dah nak dekat waktu berbuka.
oreo cheesecake tu sedap sebab dia rasa lembut2 je & ada rasa macam aiskrim. i like!
hehe. kesimpulannya, jangan amalkan makan cheesecake selalu ya, sekali sekala takpalah. ok bye!