Wednesday, 11 January 2012

10 Random Things About Me

asalamualaikum

entry pertama untuk tahun 2012 ni, know what? dalam fikiran sekarang ni macam-macam nak update tapiii malas merajai diri, huahua. so, just short entry.


10 RANDOM THINGS ABOUT ME :

1. Tak makan ikan & kebanyakan seafood. jangan tanya kenapa ye, because ni macam dah ketentuan Ilahi =)

2. Selalu berangan about anything! hehe, kadang-kadang benda yang diangankan tu takkan jadi kenyataan kot.

3. Berat badan senang naik, tapi susah nak turun, takes time & effective diet, must remain on diet if want to maintain body weight, fuh! trouble kan?

4. Family heart

5. Iron baju untuk pergi kerja pada weekend & iron terus baju untuk pakai pergi kerja seminggu.

6. Hamster belaan hanya tinggal seekor, parents dia dah meninggal. so sad.

7. Addicted to shawls

8. Sekarang, sedang suka tengok cerita 'Keeping Up With Kardashians'.

9. Suka tengok cara orang mekap tapi jarang mekap.

10. Last but not least, sedih bila hujan turun sedangkan baru basuh kereta, kilatan kat kereta & tayar dah mula pudar, hhuuuuuu..


ok bye =)


Umur Saye

Daisypath Happy Birthday tickers

My Blog Life..

Daisypath Anniversary tickers